Szélvédő javítás - Forgalmazott termékek

« vissza az előző oldalra

Az Esprit szélvédőjavító rendszereket gyártó céget 1981-ben alapították, a kifejlesztett technológia elsődleges célja a haszongépjárművek javítása volt. Időközben azonban a személyautó iparból is jelentkezett igény a rendszerek alkalmazására, így újabb anyagok és eszközök fejlesztésével ezt a területet is sikerült kiszolgálniuk.

Magyarországon a '90-es évek második felétől jelentünk meg készleteinkkel, az azóta eltelt idő alatt az egyik vezető márkává nőttük ki magunkat a magyar piacon, ami elsősorban a anyag rendkívül magas igényeket támasztó minőségének köszönhető, másfelől a különböző szakmai tréningek, tanfolyamok, és a folyamatos konzultációk tettek lehetővé. Maga a technológia a Közlekedési Főfelügyelet által jóváhagyott, elismert eljárás, amely alkalmazásának folyamatos minőségellenőrzési jogával cégünk rendelkezik.

Jelenleg a következő technológiákkal rendelkezünk:

  • Kőfelverődés okozta kagylós sérülések javítása
  • Kőfelverődés okozta repedések javítása
  • Klf. karcolások sérülések polírozása (ablaktörlő nyoma, gravírozás, stb.)
  • Pneumatikus szélvédőkivágó rendszerek

Az első két technológia lényege, hogy a ragasztott szélvédőkön keletkezett kőfelverődések , repedések nyomait meglehetősen jó hatékonysággal el lehet tüntetni egy igen híg, UV-fényre megkötő gyanta alkalmazásával.

A készleteinkhez részletes alkalmazási tanfolyamot is adunk, amelynek során a leendő alkalmazók minden típusú sérüléssel megismerkednek, ezek javítását külön-külön, majd kombinálva is gyakorolják. Természetesen a tanfolyamok ideje alatt mind az eszközöket, mind a felhasznált anyagokat mi biztosítjuk. A kurzus elvégzése után a sikeres résztvevők a Közlekedési Főfelügyelet által kiállított tevékenységi engedélyt kapnak, amely lajstromszám alapján az általuk elvégzett javításokról a jövőben műbizonylatot tudnak kiállítani.

X-REM H-1151 Budapest, Székely Elek út 11.
Tel.: +36-1-306-9000 | Fax: +36-1-306-5556
E-mail:
Cégünkről::Elérhetőségek::Tevekenységi körök
Viszonteladókat keresünk::Fórum::Újdonságok