Kompresszortechnika - Forgalmazott termékek

« vissza az előző oldalra

A Belliss & Morcom cég története az 1800-as évek végére nyúlik vissza. A családi vállalkozás az állandóan új technológiákat kutató cégstratégiának köszönhetően mára már világelső helyet vívott ki magának az olajmentes, nagynyomású kompresszorok és kapcsolódó berendezések gyártása terén.
Korábbi években a magáncég részvényeit olyan vállalatóriások vásárolták meg mint a Rolls-Royce Industrial Group vagy a Hamworthy Group. Jelenleg az amerikai Gardner Denver tulajdonában van a vállalat, és a világ szinte összes országában működnek berendezéseik.

Magyarországon elsősorban a PET palackok gyártásához használt, igen nagy tisztaságú, olajmentes, 40 bar-os levegő előállítását végző egységeket adtunk el.
A kompresszoregységeket az összes szükséges segédberendezéssel szállítjuk (köztes hűtők, utánhűtők, szárítók, komplett hűtőtorony, légtartály, szűrők, vezérlőelektronika, védelmek, stb.), igény esetén előre összeszerelt kivitelben is.
Helyi mérnökeink segítségével mind az üzembeállítás, mind a folyamatos karbantartás zökkenőmentesen biztosított. Folyamatos ügyeletünknek köszönhetően a nap bármely szakában elérhetők vagyunk, így egy esetleges meghibásodás esetén partnereink a lehető leggyorsabban kapnak segítséget, hogy gyártásukat mielőbb újra indíthassák.
A leggyakrabban elhasználódó alkatrészekből egy azonnal hozzáférhető raktárkészlet áll rendelkezésre, így a rendeléstől számított 24-48 órán belül az adott alkatrész a helyszínen van.

Az egyedülállóan széles teljesítmény tartományú kínálatunkból a kisebb méretű gépek V, a nagyobb méretűek W elrendezésűek. Vezérléstechnikájuknak köszönhetően kiemelkedően jó gazdaságossági mutatókkal rendelkeznek, jó energiahasznosításuk révén jelentős megtakarítási lehetőséget kínálnak a felhasználóknak.

X-REM H-1151 Budapest, Székely Elek út 11.
Tel.: +36-1-306-9000 | Fax: +36-1-306-5556
E-mail:
Cégünkről::Elérhetőségek::Tevekenységi körök
Viszonteladókat keresünk::Fórum::Újdonságok